Az Amazon Pan-European FBA disztribuciós program előnyei és hátrányai

2022.01.01

A disztribuciós program kiválasztása az Ön sikeréhez az Amazonon döntőfontosságú. Az európai FBA program azoknak a kereskedőnek van kitalálva, akik az Amazonon való kereskedést egy szinttel feljebb akarják emelni. Miről szól a Pan-European FBA és hogyan lehet kihasználni az európai piac meghódításához?

Az európai disztribuciós FBA program kiváló azoknak a kereskedőknek, akik ki akarják terjeszteni a tevékenységüket - lehetővé teszi az árusítóknak a központi raktárakban szállítani az árut, ahol az Amazon megoldja a logisztikát.

A kereskedőknek ez előnyös a logisztika egyszerűsége miatt és a vásárlói igények kielégítése miatt Európa szerte.

A vásárlók elégedettsége a PAN-EU FBA programmal garantált.

A kereskedők áruja könnyen a vásárlóhoz jut, akkor is ha Franciaországban vagy ha Berlinben lakik. A megrendeléseket a vevők általában már másnap megkapják, ami elősegíti az elégedettségüket.

A Pan-European FBA szolgáltatás segíti ráadásul a kereskedők terjeszkedését is azzal, hogy a termékek kompatibilisek az Amazon Prime-hoz is. Azt jelenti, hogy az Amazon leghűségesebb vásárlóihoz jutnak el az elismert és kedvelt szolgáltatások mellett.

Az Ön tevékenységének van értelme az Amazon PAN-EU FBA-hoz?

Mivel több különböző disztribuciós program létezik, így fontos meghatározni, hogy melyik a legmegfelelőbb az Ön eladásaihoz az Amazonon. Általánosan elmondható, hogy a Pan-European FBA azoknak való, akik havonta eladnak minimum 1 500 terméket.

A Pan-European FBA-ba való lépés egy nagyon fontos lépés, ami a kereskedőt a leggyorsabb kiszállítók közé emeli egész Európában.

És miért nem áruljon egész Európában, ha a kereslet elég nagy? A program segítségével lehet növelni az Amazon forgalmat, de maximalizálni a bevételt és a nyereséget is.

A Pan-European FBA disztribuciós program előnyei

  • Legnagyobb eladási lehetőségek.
  • Az összes FBA országokban való raktározás.
  • A leggyorsabb kiszállítás az összes vásárlónak Európában.
  • Csak a helyi FBA szolgáltatásokért kell fizetni.
  • Nagyobb láthatóság az Amazon Prime-nak köszönhetően.

A Pan-European FBA disztribuciós program hátrányai

  • Komplikáltabb
  • ÁFA minden országban, ahol raktároz árut.

A PAN-EUR FBA disztribuciós program az Amazonon való vállalkozás egy szinttel megemeli. Ez egy kiváló módszer, hogyan lépjünk ki új piacokra és keressünk meg új vásárlókat.

Tanácsra van szüksége, hogy melyik disztribuciós program a legmegfelelőbb az Ön árujának vagy termékeinek?

Vegye fel velünk a kapcsolatot.>>