Milyen termékeket áruljon az Amazonon?

2022.04.01

Az Amazonon történő értékesítés egyszerű lehtőséget kínál arra, hogy termékeit az ügyfelek szélesebb körében kínálja. Azonban nem mindig könnyű kitalálni, hogy mely termékek lesznek igazán sikeresek és hoznak profitot. De mindig tanulhat valami újat a tapasztaltabb eladóktól, akik már tökéletesen feltérképezték az Amazont és gyakorlatuk van az ottani értékesítéssel.

Hogyan válasszuk ki az Amazonon eladható terméket?

Mielőtt elkezdené az Amazonon történő értékesítést, fogadjon a már befutott eladók tapasztalataira. Ők ugyanis már megtapasztalták, hogy a legnagyobb e-kereskedelmi platformra nem olyan könnyű belépni. Elsősorban tehát az Amazonon értékesítendő termékek kiválasztására kell összpontosítani.

Számukra nem csak az a fontos, amit kínálnak, hanem a tárolási és szállítási költségek is. Kezdetben a könnyű és egyszerűen szállítható termékek közül érdemes választani. Felmérések szerint jobban megéri az olcsóbb termékek értékesítése, mert azok az alacsony áruk miatt gyorsabban elkelnek. Röviden tehát válasszon egyszerű, könnyű és olcsó termékeket és azokat árulja az Amazonon. Az amz GUIDE további tippeket és trükköket kínál az ingyenesen letölthető e-könyvben.

Mely termékeket érdemes eladni az Amazonon?

Miután tudja, mely termékeket válassza ki az Amazonon való árusításhoz, következhet egy konkrét elem hozzáadása a fiókjához. Bízhat saját kutatásaiban vagy összpontosíthat az Amazon legkelendőbb áruinak már kialakult rangsorára.

A legkelendőbb termék közé tartozik (-nak):

  • a könyvek,
  • ruházat,
  • elektronika,
  • játékok.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy csak ezek közül a termékek közül érdemes választani. Akár megtalálhatja a rést a piacon és megpróbálhatja azt betölteni - egy ilyen lépés azonban sokkal kockázatosabb, ezért valószínűleg nagyobb tőkét és türelmet igényel. Ha szeretne többet megtudni az Amazonról, elolvashatja ezt az ingyenesen letölthető e-könyvet.